Розрахункові документи при продажу товарів (послуг) через мережу Інтернет

19 июн, 13:27

Продаж товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу, в обов’язковому порядку оформляється особі, яка отримує або повертає товар, отримує послугу або відмовляється від неї, включаючи ті, замовлення або оплата яких здійснюється з використанням мережі Інтернет, при отриманні товарів (послуг) шляхом видачі розрахункового документу встановленої форми на повну суму проведеної операції. Ця норма передбачена п. 2 статті 3 Закону України від 06.07.1995 р. № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»

Розрахункові документи при продажу товарів (послуг) через мережу Інтернет видаються у разі їх безпосереднього надання споживачу.

Однак, якщо не визначено місце розрахунків, проведених на підставі рахунку у безготівковій формі за допомогою платіжних карт Visa і MasterCard при наданні інформаційно-консультаційних послуг, отриманні комп'ютерних та інших програм за допомогою мережі Інтернет, РРО не застосовуються.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195702.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua