Побудова конструктивного діалогу між бізнесом та владою

22 июн, 08:22

Саме це стало основною темою засідання Координаційної ради  з питань розвитку підприємництва щодо обговорення проблемних питань, які пов’язані зі змінами у податковому, пенсійному законодавстві та інших нагальних питань ведення фінансово-господарської діяльності.

На днях, за участі представників влади та бізнесу у Голосіївському районі було проведено засідання круглого столу, під час якого можна було обговорити нагальні питання у контексті змін законодавства.

«Чим ми можемо вам допомогти? – це основне питання яке мають ставити державні  органи громадянам. Отримуючи зворотній зв’язок  від населення державні структури зможуть більш ефективно виконувати свою роботу”, – такими словами розпочав свій виступ один зі спікерів засідання, очільник Голосіївської РДА Мельничук Андрій Анатолійович

З початку 2015 року законодавство країни зазнало глобальних змін. Зокрема, нововведення торкнулися і податкового законодавства. Так, під час проведення круглого столу, провідні фахівці Голосіївської ДПІ дали деякі роз’яснення щодо окремих змін ПКУ, а також відповіли на питання платників.

Заступник начальника ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві Кірієнко Тетяна Павлівна наголосила на тому, що між податковою та платники­ мають бути партнерські відносини. «Податкова відкрита для платників. Звертайтесь, ми готові до діалогу”, – закликала Тетяна Павлівна.

Також, під час проведення круглого столу були обговорені зміни у пенсійному законодавстві. З ними присутніх ознайомила начальник Управління Пенсійного фонду Задерейко Ірина Сергіївна.

Член Асоціації правників України Косинський Роман Валерійович підвів підсумки засідання круглого столу і наголосив на тому, що державні органи будуть використовувати усі можливі інструменти аби побудувати конструктивний діалог з бізнесом.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195732.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua