Відображення військового збору в формі № 1ДФ

22 июн, 15:58

Відповідно до п. 3.11 Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, що затверджено наказом МФУ від 13.01.2015 р. № 4, у рядку «Військовий збір» відображається загальна сума нарахованого доходу, загальна сума виплаченого доходу, загальна сума нарахованого військового збору та загальна сума перерахованого до бюджету військового збору.
 Процедура виправлення показників, які стосуються військового збору проводиться слідуючими діями. Для виключення помилкового рядка з попередньо введеної інформації у рядку «Військовий збір – виключення****» уточнюючого Податкового розрахунку  повторюються всі графи помилкового рядка, а в рядку «Військовий збір» відображається правильна інформація.
 Більш детально з порядком  заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку   можна ознайомитись в Наказі МФУ від 13.01.2015 р. № 4.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195800.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua