Надходження по єдиному податку у Дарницькому районі

23 июн, 13:33

Нещодавно в ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві відбувся брифінг за участі виконуючої обов’язки начальника інспекції Наталії Євгеніївни Новоженіної на тему «Надходження по єдиному податку».

Наталія Євгеніївна під час брифінгу повідомила, що платниками податків Дарницького району у травні поточного року сплачено єдиного податку 26 389,7 тис. грн., що на 10 889,7 тис. грн. більше ніж у аналогічному періоді 2014 року, у т.ч. єдиного податку з юридичних осіб 7 096,7 тис. грн., єдиного податку з фізичних осіб 19 292,9 тис. грн. Всього протягом року платниками єдиного податку сплачено 10 5300,7 тис. грн., що на 41,7 тис. грн. більше ніж у аналогічному періоді минулого року .»

Не зважаючи на нестабільне економічне становище в державі, відмічається позитивна динаміка збільшення надходжень єдиного податку до  бюджету, а саме на 70,3%, що свідчить про позитивне ставлення платників податків до оподаткування, адже своєчасне поповнення бюджету призведе до підвищення рівня соціального забезпечення громадян.

На завершення брифінгу Наталія Євгеніївна надала відповіді на поставлені запитання представниками ЗМІ та подякувала дарницьким платникам за сумлінне виконання свого конституційного обов’язку – своєчасну сплату податків.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195849.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua