Колективу ДПІ у Шевченківському районі столиці представили нового керівника

23 июн, 15:24

22 червня 2015 року начальник Головного управління ДФС у м. Києві Людмила Демченко провела нараду в приміщенні ДПІ Шевченківського району столиці з нагоди представлення колективу інспекції нового керівника.

Начальником Державної податкової інспекції у Шевченківському районі Головного управління ДФС у м. Києві призначено Степана Павловича Дусяка.

Людмила Дмитрівна представила Степана Павловича як високопрофесійного фахівця, знавця своєї справи, що має величезний практичний досвід роботи, накопичений на шляху від податкового інспектора до керівника департаменту Державної податкової адміністрації України та на керівних посадах у  Міністерстві фінансів України. Людмила Демченко побажала Степану Павловичу нових трудових досягнень.

В свою чергу Степан Павлович подякував за висловлену довіру та запевнив, що докладе всіх зусиль для того, щоб показники роботи інспекції підвищилися та вийшли на якісно новий рівень.

«Я знаю, що Шевченківський район є одним із найбільших у столиці і тому вважаю, що показники роботи даної інспекції, особливо щодо наповнення державної казни, повинні  також бути на перших позиціях. Я сподіваюся на вашу  підтримку та плідну співпрацю, адже лише разом із командою професіоналів можливо досягнути високих результатів роботи»

Біографічна довідка

Степан Павлович Дусяк, 1968 року народження, закінчив Тернопільський інститут народного господарства за спеціальністю «фінанси і кредит». З липня 1992 року працює в органах Державної податкової служби. Пройшов шлях від державного податкового інспектора до керівника департаменту Державної податкової адміністрації України. Працював у Міністерстві фінансів України

ДПІ у Шевченківському районі ГУ  ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195862.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua