Державна податкова інспекція у Дарницькому районі Головного управління ДФС у м. Києві оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

24 июн, 08:21

- начальник відділу фінансово-економічної роботи та бухгалтерського обліку – головний бухгалтер

- головний державний  ревізор-інспектор

- головний державний інспектор

- державний  інспектор

- головний спеціаліст

До участі в конкурсі допускаються громадяни України з повною вищою освітою відповідного професійного спрямування (фінансово-економічного,  технічного) за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; для посади головного державного ревізора-інспектора - зі сажем роботи за фахом до 1 року; для начальника відділу фінансово-економічної роботи та бухгалтерського обліку – головного бухгалтера - фінансово-економічного спрямування, за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, зі стажем роботи на керівних посадах за фахом не менше 3 років.

Претенденти повинні вільно володіти державною мовою, знаннями чинного законодавства та нормативних актів, що регулюють діяльність територіальних органів Державної фіскальної служби, мати навички роботи на персональному комп’ютері.

Заяви та документи на конкурс приймаються протягом 30 календарних  днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою:   м. Київ, вул. Кошиця, 3, кабінет № 206.

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці звертатись до відділу персоналу ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві за телефоном 596-60-74.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195871.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua