Проведено семінар на тему: «роз’яснення щодо набуття чинності Закону України «про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів»»

25 июн, 08:35

Семінар Голосіївського районного управління юстицій бул  проведено за участі фахівців районної ДПІ.

Нещодавно у приміщенні Голосіївської РДА пройшов семінар на тему: «роз’яснення щодо набуття чинності Закону України «про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів»».

Під час цієї зустрічі, організованої районним управлінням юстиції, доповідачі робили особливий акцент на практичних прикладах застосування нововведень законодавства. Серед спікерів, присутніх на засіданні, були також і фахівці ДПІ Голосіївського району.

Головною метою проведення круглого столу було надання теоретичних роз’яснень та ознайомлення з нововведеннями. Спеціалісти управління юстиції акцентували увагу присутніх, зокрема на тому, що відтепер ключові документи можна отримувати за допомогою онлайн-сервісів. Окрім того, було описано беззаперечні позитивні сторони цього нововведення.

Також фахівцями та представниками громадських об’єднань були підняти та обговорені проблемні питання, які пов’язані з поданням інформації стосовно кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів. Загалом зустріч пройшла у дружній атмосфері.

Подібні заходи будуть проводитися і надалі, адже вони сприяють не тільки підвищенню загальної обізнаності, а й розбудові конструктивного діалогу між владою та громадянами.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195929.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua