Український медіа-центр реформ посилить якість діалогу влади з суспільством – Дмитро Шимків

25 июн, 14:40

Український медіа-центр реформ – проект громадянського суспільства – має посилити якість комунікації між владою та суспільством. Таку точку зору висловив Дмитро Шимків, заступник глави Адміністрації Президента України, під час прес-брифінгу по результатах засідання Національної ради реформ.

«Ми усвідомлюємо, що нам потрібно докласти багато зусиль для встановлення довіри до меседжів влади суспільству. Допомагати в реалізації цього складного завдання нам буде проект Український медіа-центр реформ, – зазначив Дмитро Шимків. – Він має посилити якість діалогу влади з суспільством щодо перетворень у країні. У першу чергу, роз’яснити сенс реформ людською мовою та бути платформою для конструктивного діалогу щодо реформ. Цей проект працюватиме фактично в режимі прес-центру реформ і щодня інформуватиме про хід їхнього виконання».

Заступник глави АПУ зазначив, що питання комунікацій реформ та постійне і своєчасне інформування суспільства про хід їхнього виконання активно обговорювалось під час останнього засідання Нацради реформ 23 червня. Результатом цього обговорення стало напрацювання конкретних кроків щодо поліпшення комунікацій, одним із яких є співпраця Нацради реформ з Українським медіа-центром реформ.

Тарас Качка, керівник Українського медіа-центру реформ, також присутній на брифінгу, зазначив, що ініціатива допомоги владі у комунікаціях із реформами походить власне від самого медіа-центру, який упродовж останнього року активно співпрацював із усіма провайдерами реформ на базі Українського кризового медіа-центру. Набутий досвід має допомогти владі донести сутність перетворень, насамперед широким верствам населення.

«Цей проект допоможе посилити комунікацію із суспільством через додаткові брифінги, висвітлення тих чи інших подій, підготовки інфографік та інших роз’яснювальних матеріалів. Проект особливий наголос робитиме на співпраці з регіональними засобами масової інформації, залучаючи їх якнайбільше до висвітлення тих змін, що стосуються кожного громадянина», – підкреслив Тарас Качка, керівник Українського медіа-центру реформ.

Тарас Качка повідомив, що Український медіа-центр реформ допоможе владі вибудувати загальну концепцію комунікації щодо перетворень у країні, аби подолати викривлене сприйняття пересічними громадянами процесів, що відбуваються.

Реалізації цієї мети також сприятимуть щоденні прес-брифінги про стан реформ, які Український медіа-центр реформ проводитиме на базі Українського кризового медіа-центру.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195978.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua