Послуга електронного цифрового підпису

26 июн, 08:45

Дарницькі податківці повідомляють, що послуги електронного цифрового підпису – зручний та сучасний спосіб не тільки для спрощення документообігу у суб’єктів підприємницької діяльності, але й шанс застрахувати свою інтелектуальну власність будь-якому користувачу електронної пошти.

Окрім того,  використовуючи електронні ключі платники значно економлять свій час, адже їм немає необхідності відвідувати орган фіскальної служби аби подати звітність. Також платники, які звітують в електронний спосіб, мають можливість користуватися додатковими електронними сервісами.

Тож, закликаємо підприємців, юридичних осіб та пересічних громадян, які з тих, чи інших причин ще не мають електронного ключа – отримати його якнайшвидше, та відчути всі переваги та зручності використання.

Нагадуємо, що громадяни мають можливість отримати електронний ключ цифрового підпису абсолютно безкоштовно у будь-якому Центрі сертифікації електронних ключів, представництва якого знаходяться в усіх територіальних органах ГУ ДФС у м. Києві.

 ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196004.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua