Дніпропетровщина: за результатами досягнення податкового компромісу до бюджету надійшло 130 млн. грн.

26 июн, 10:52

Виконуючи своє основне завдання – контроль за наповненням бюджетів, фіскальна служба налаштована і на компромісні рішення. З початку цього року держава запропонувала бізнесу податковий компроміс – сплатити до держбюджету 5 відсотків від раніше занижених податкових зобов’язань з ПДВ і податку на прибуток підприємств.

Станом на 24 червня 2015 року 1162 дніпропетровських суб'єктів господарювання за результатами досягнення податкового компромісу спрямували до бюджету 130 млн. грн., з яких 60 млн. грн. податку на прибуток та 70 млн. грн. податку на додану вартість. Крім того, за наслідками досягнення податкового компромісу слідчими підрозділами ДФС Дніпропетровської області закрито 12 кримінальних проваджень.

Нагадуємо, що 17 квітня 2015 року завершено подачу заяв на застосування податкового компромісу у відповідності до положень Закону України №63-VIII від 25.12.2014 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей уточнення податкових обов’язків з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі податкового компромісу».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196025.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua