Шановні платники! Правильно обирайте РРО

30 июн, 12:47

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві звертає увагу платників, що для обрання правильного РРО платникам слід керуватися Державним реєстром РРО, затвердженим наказом від 27.04.2015 р. № 302, до переліку якого включено 128 моделей.

Положення про Державний реєстр РРО затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 29.08.2002 р. № 1315, відповідно до якого Державний реєстр РРО – перелік моделей РРО, їх модифікацій вітчизняного та іноземного виробництва, які відповідають вимогам нормативно – правових актів і нормативних документів, пройшли державну сертифікацію і дозволені для застосування під час здійснення розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг. Кожна модель для конкретної сфери застосування включається до Державного реєстру РРО лише один раз.

Слід також зауважити, що згідно зі статтею 12 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» на території України у сферах, визначених даним Законом, дозволяється реалізувати та застосовувати лише ті РРО вітчизняного та іноземного виробництва, які включено до Державного реєстру РРО та конструкція і програмне забезпечення яких відповідають конструкторсько – технологічній і програмній документації виробника.   

ДПІ у  Дарницькому районі ГУ ДФС  у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196122.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua