Електронні сервіси ДФС України

02 июл, 12:54

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві звертає увагу платників, що на офіційному сайті ДФС України діють наступні електронні сервіси: 

«Електронний кабінет платника» – це персональне автоматизоване робоче місце платника, за допомогою якого можна підготувати, заповнити та подати звітність в електронному вигляді;

«Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» – сервіс, в якому у формі питань-відповідей представлена офіційна позиція Державної фіскальної служби України по всіх напрямах чинного податкового та митного законодавства. 

«Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» - надає змогу оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який можливо не є платником податку на додану вартість, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою.

«Дані реєстру платника ПДВ» - сервіс, на якому щоденно оприлюднюються дані з реєстру платників ПДВ.

«Реєстр платників єдиного податку» – за допомогою цього сервісу можна впевнитись в тому, що свідоцтво платника єдиного податку є дійсним.

«Декларування on-line» -  надає змогу заповнити декларацію про майновий стан і доходи, яку подають до податкових органів фізичні особи – підприємці та громадяни в електронному вигляді.

«Реєстр страхувальників» - інформація про взяття на облік платника ЄСВ, його реєстраційний номер  та  клас професійного ризику.

«Анулювання реєстрації платників ПДВ» - сервіс, на якому щоденно оприлюднюється інформація про осіб, позбавлених реєстрації як платників ПДВ за заявою платника податку, з ініціативи контролюючих органів чи за рішенням суду.

«Пульс» - гаряча телефонна лінія, за якою телефоном: (044)284-00-07 громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників податкової та митниць, про можливі корупційні дії з їхнього боку, а також проблеми, які виникають під час здійснення митного контролю та митного оформлення товарів та транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України.

Також, на даному веб-порталі ДФС України можна скористатися такими електронними сервісами як: «Акредитований центр сертифікації ключів», «Електронна звітність», «Електронна митниця» та «Митна статистика».

Доступ до вказаних сервісів можливий як із веб-порталу ДФС України (www.sfs.gov.ua), а також із суб-сайту ГУ ДФС у м. Києві (www. kyiv.sfs.gov.ua).

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196238.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua