ЄСВ: зміни у законодавстві вивчаємо разом

03 июл, 12:42

Днями працівники ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська провели черговий семінар з платниками податків. Начальник управління Оксана Бабкіна та начальник відділу Валерія Гурова ознайомили присутніх з основними змінами податкового законодавства та обговорити питання нарахування та сплати єдиного соціального внеску.

Крім цього, звернуто увагу на особливості заповнення звіт з ЄСВ за новою формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 р. №435.

Представники бізнесу в ході семінару отримали кваліфіковані відповіді щодо практичного застосування нововведень у законодавстві.

Нагадуємо, що у разі виникнення запитань щодо єдиного соціального внеску ви можете зателефонувати до Контакт - центру ДФС України за номером 0-800-501-007, а також скористатися «Загальнодоступним інформаційно - довідковим ресурсом» за електронною адресою http://zir.minrd.gov.ua або через веб - портал Державної фіскальної служби України (вкладинка «Загальнодоступний інформаційно - довідковий ресурс») в категорії 301 «Єдиний внесок на загальнообов'язкове соціальне страхування».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196281.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua