Подбайте про отримання податкової знижки до кінця року

03 июл, 12:45

Метою щорічного декларування доходів громадян є не тільки сплата податку до бюджету, а й повернення платникам сум податку на доходи фізичних осіб, надмірно сплаченого з їх заробітної плати в минулому податковому році.

Повернути частину податку, сплаченого громадянами із зарплати, можна шляхом реалізації свого права на податкову знижку. До податкової знижки включаються понесені протягом року такі витрати: сплачені відсотки за іпотечним кредитом; плата за навчання; страхові платежі; сума оплати державних послуг, пов'язаних з усиновленням дитини; суми витрат на переобладнання транспортного засобу.

ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська нагадує тим, хто ще не скористався правом на податкову знижку - подання декларацій триває до 31 грудня 2015 року.

Кошти, які повертаються платнику зараховуються на його банківський рахунок, відкритий у будь-якому комерційному банку, або надсилаються поштовим переказом на адресу, зазначену в декларації, протягом 60 календарних днів після надходження такої податкової декларації.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196285.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua