Надходження з військового збору у Дарницькому районі

03 июл, 15:00

Днями в ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві відбулась прес-конференція за участі виконуючого обов’язки начальника інспекції Олександра Сергійовича Лаврова з представниками ЗМІ на тему: «Надходження з військового збору».

Олександр Сергійович під час прес-конференції повідомив, що у червні поточного року на підтримку Української армії платниками податків Дарницького району до Державного бюджету перераховано військового збору 4 840,4 тис. грн.

Також Олександр Сергійович нагадав, що оподаткування військовим збором продовжено до набрання чинності рішенням Верховної Ради України про завершення реформи Збройних сил України. Ставка податку у 2015 році залишається на рівні 1,5 відсотка. В той же час, з цього року об’єктом оподаткування військовим збором є доходи, які визначаються по аналогії з доходами, що є об’єктом оподаткування податком на доходи фізичних осіб.

На завершення прес-конференції Олександр Сергійович надав відповіді на поставлені представниками ЗМІ запитання та подякував Дарницьким платникам за своєчасну сплату військового збору, адже своєчасна сплата податку йде на підтримку Української армії та забезпечує наближення миру у нашій державі.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196308.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua