На Дніпропетровщині до бюджету забезпечено додаткові надходження ПДФО та ЄСВ у сумі понад 4 млн. грн.

07 июл, 11:49

Протягом І півріччя 2015 року фахівцями органів ДФС Дніпропетровщини перевірено 318 суб’єктів господарювання з питань дотримання норм законодавства при виплаті заробітної плати. У 297 випадках встановлено порушення відповід- ності нарахування, утримання та своєчасності перерахування податку на доходи фізичних осіб, у 39 випадках – єдиного соціального внеску.

За підсумками проведених перевірок співробітниками ДФС Дніпропетровської області донараховано 4,9 млн. грн., в тому числі: 3,8 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 1,1 млн. грн. єдиного соціального внеску. З цієї суми вже надійшло до бюджету 1,8 млн. грн.

Крім того, за шість місяців поточного року підрозділами ДФС Дніпропетровської області під час перевірки діяльності 2 тисяч 122 суб’єктів господарювання виявлено 5 тисяч 454 найманих працівників без офіційного оформлення трудових відносин. За рахунок оформлення трудових відносин з найманими особами роботодавцями забезпечено додаткові надходження з ПДФО та ЄСВ на загальну суму 2,3 млн. грн.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196399.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua