Центр обслуговування платників – швидке вирішення проблемного питання

07 июл, 14:31

Нагадуємо, що центром обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві надається широкий спектр безкоштовних послуг для платників. Серед них видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків, видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про джерела виплачених доходів та утриманих податків,  проведення звірки з платником податків стану розрахунків з бюджетами за податками, зборами, видача посилених сертифікатів відкритих ключів, укладання договорів про визнання документів в електронному вигляді, надання можливості подати податкову звітність в електронному вигляді з використанням комп’ютеризованого робочого місця, або отримавши доступ до мережі Інтернет через Wi-fi, надання податкових консультацій, надання доступу до публічної інформації, запис на прийом до посадових осіб, приймання вхідної кореспонденції, приймання податкової звітності, надання можливості ознайомлення та/або отримання друкованої продукції, видача довідки-розрахунку на видачу заробітної плати, видача довідки на видачу заробітної плати без перевірки тощо.

Також на стендах, в залі очікування розміщено інформацію щодо останніх змін в податковому законодавстві та забезпечено трансляцію актуальної інформації на TV-моніторах.

З метою інформування платників про зміни в законодавстві в Центрі розповсюджується друкована продукція – листівки, брошури, буклети тощо.

Нагадуємо, що з питаннями можна звертатися до консультанта-модератора за телефоном: 238-95-57.

Час прийому відвідувачів у ЦОП: понеділок, середа, п’ятниця з 9-00 до 18-00, вівторок, четвер  з 9-00 до 20-00, субота з 9-00 до 16-00.

ЦОП ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві знаходиться за адресою: м. Київ, пров. Політехнічний, 5-А.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196423.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua