Електронний цифровий підпис – зручність та комфорт

07 июл, 14:32

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує платникам про можливість відзвітувати до органів державної фіскальної служби в електронному вигляді. Відповідно до Законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронний цифровий підпис» електронний цифровий підпис (ЕЦП) є обов'язковим реквізитом електронного документа, який використовується для ідентифікації автора та/або підписувача електронного документа іншими суб'єктами електронного документообігу. Накладанням електронного підпису завершується створення електронного документа. ЕЦП дає можливість платникам податків оптимізувати процедуру подачі звітів, швидко та без перешкод звітувати  до податкових, митних органів не витрачаючи свій час, отримувати консультації в режимі он-лайн, замовляти довідки, тощо.     

Отримати ключі електронного цифрового підпису можна безкоштовно у відділенні  Акредитованого центру сертифікації електронних ключів, який знаходиться у приміщенні Державної податкової інспекції у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві за адресою: пров. Політехнічний, 5-А, кім.8. У разі виникнення питань, звертайтеся за телефоном: 238-02-29.

Також звертаємо увагу, що з 1 липня 2015 року вводиться в дію на постійній основі система електронного адміністрування податку на додану вартість. Це передбачено в законі України № 71-VІІІ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо податкової реформи)".

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196424.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua