Порядок отримання Довідки про відсутність заборгованості

07 июл, 14:49

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області повідомляє наступне.

Порядок видачі довідки про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів (далі – Порядок №567) затверджено наказом Міністерства доходів і зборів України від 10.10.2013 №567, що зареєстрований у Міністерстві юстиції України 31.10.2013 за №1842/24374 (далі – наказ №567).

Відповідно до пункту 2 Порядку №567 Довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів (далі – Довідка) видається територіальними органами ДФС за встановленою формою за основним місцем обліку платника податків, який звертається за наданням зазначеної адміністративної послуги.

Довідка видається безоплатно на підставі заяви платника податків про видачу Довідки, форма якої затверджена наказом №567 (пункт 3 Порядку №567).

Заява складається з обов’язковим посиланням на відповідний нормативно-правовий акт, що передбачає надання органом ДФС Довідки, та зазначенням найменування підприємства (установи, організації), до якого (якої) Довідку буде подано платником податків.

Необхідність отримання суб’єктом господарювання Довідки передбачена, зокрема, але не виключно, нормативно-правовими актами, перелік яких наведений в Інформаційній картці №23-01.

Інформаційна картка №23-01, форма заяви та зразок її заповнення розміщені на Головній сторінці суб-сайту Територіальні органи ДФС у Дніпропетровській області у розділі «Діяльність», підрозділ «Адміністративні послуги».

Довідка видається у паперовому або електронному вигляді.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196428.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua