Результати роботи податкової міліції Подільського району за перше півріччя цього року

09 июл, 14:00

Основною метою діяльності слідчого управління ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві є зростання надходжень до бюджету країни шляхом виведення коштів із тіньового сектору економіки та викриття незаконних дій та схем.

«Варто зауважити, що слідчі підрозділи інспекції працюють в декількох пріоритетних напрямках, де є найбільше ризиків. В першу чергу – це боротьба з суб’єктами господарювання, які входять до транзитно-конвертаційної діяльності; виявлення злочинів пов’язаних з підакцизними товарами; відпрацювання підприємств, які займаються зовнішньо-економічною діяльністю, – розповів про роботу районної податкової міліції начальник слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ Довбаш Роман Сергійович.

Так, за перше півріччя 2015 року викрито та припинено діяльність 1 конвертаційного центру, обсяг проконвертованих коштів склав 120млн. грн., не допущено втрат бюджету – 20 млн.грн. В результаті відпрацювання контрагентів конвертаційних центрів відшкодовано збитків в суму 8,3 млн. гривень.

Працівниками податкової міліції пред’явлено 9 підозр про вчинення кримінальних правопорушень та направлено до суду з обвинувачувальним вироком 10 кримінальних проваджень, завдяки чому відшкодовано збитків на 10,9 мільйони гривень.

Також, протягом 6 місяців цього року в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 29 кримінальних проваджень.

Відшкодовано збитків завданих Державі по кримінальним провадженням внесеним до ЄРДР на суму майже 15 млн. грн. та по закінченим кримінальним провадженням на майже 18 мільйонів гривень.

На завершення Роман Довбаш додав, що слідче управління ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві й надалі активно займатиметься роботою з протидії економічній злочинності та проведення заходів по оптимізації оперативно-слідчої діяльності.

ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196546.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua