З 11 липня 2015 року діятимуть нові мінімальні роздрібні ціни на окремі види алкогольних напоїв

09 июл, 14:41

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України  «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2008 року № 957» від 17 червня 2015 року  № 426 затверджено розмір нових мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв, яка набирає чинності через 10 днів після її опублікування.

Дана Постанова КМ України  опублікована в офіційному виданні «Урядовий кур’єр» 01 липня 2015 року №116.

Варто зазначити, що вказаною Постановою визначено два періоди застосування мінімальної оптово-відпускної та роздрібної ціни за 1 літр 100-відсоткового спирту та роздрібної ціни, що буде застосовуватися на окремі види алкогольних напоїв до 31 серпня 2015 року та з 01 вересня 2015 року.

Щоб визначити мінімальні оптово-відпускні та роздрібні ціни під час реалізації (продажу) горілки та лікеро-горілчаних виробів, інших зброджених напоїв, суміші із зброджених напоїв та суміші зброджених напоїв з безалкогольними напоями, коньяку (бренді) три зірочки, коньяку (бренді) чотири зірочки, коньяку (бренді) п’ять зірочок, бренді ординарного, горілки виноградної та інших спиртових дистилятів і спиртних напоїв різного вмісту спирту в тарі різної місткості визначаються як добуток відповідних затверджених мінімальних цін, міцності за об’ємом (у відсотках) і місткості тари (у літрах), поділений на 100 відсотків.

Мінімальна роздрібна ціна на вина у тарі місткістю менше ніж один літр розраховується як добуток затвердженої мінімальної ціни та місткості тари, поділений на 0,7.

Мінімальна роздрібна ціна на вина у тарі місткістю один літр та більше одного літра розраховується як добуток затвердженої мінімальної ціни на місткість тари. 

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196567.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua