Укрпошта відновила роботу в м. Авдіївка

14 июл, 08:44

Днями Укрпошта відновила роботу відділення поштового зв’язку в м. Авдіївка, що тривалий час не працювало по причині загрози нападу з боку терористів. Саме це відділення знаходиться на лінії зіткнення з окупованою терористами територією Донецької області. Рішення відновити роботу було обумовлено нагальною потребою місцевих жителів у послугах Укрпошти та проханням Донецької обласної військово-цивільної адміністрації. З 3 липня відділення поштового зв’язку запрацювало з 5-денним робочим режимом.

Головною умовою Укрпошти при відновленні роботи відділення стала безпека поштовиків при виконані службових обов’язків. Відтепер маршрут військового патруля буде пролягати і через територію, де розташоване це відділення задля забезпечення безпеки його працівників.

Сильні духом поштовики надають повний спектр послуг (окрім грошових переказів) більш як 35 тис. місцевих жителів.

Сьогодні на території Донецької області, що підконтрольна українській владі працює 399 відділень поштового зв’язку. Лише 8 відділень не працюють через підвищену загрозу для життя працівників. Втім, як тільки загрози терористичного характеру зникнуть, ці відділення одразу ж запрацюють.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196726.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua