Вісім правопорушень «кримінального» характеру виявлено на Дніпропетровщині за результатами перевірок законності проведення тендерів

14 июл, 11:53

Вісім кримінальних правопорушень виявлено підрозділами податкової міліції Дніпропетровської області з початку 2015 року за результатами «відпрацювання» підприємств – переможців тендерних закупівель. Відкрито сім кримінальних впроваджень відносно службових осіб із державною формою власності, які за попередніми даними здійснили розкрадання коштів в особливо великих розмірах.

Ще п’ять кримінальних впроваджень відкрито за фактами незаконного одержання відшкодування податку на додану вартість на суму у 5,1 мільйони гривень і один за фактом отримання незаконного відшкодування ПДВ у сумі 2,5 мільйони гривень. За результатами «відпрацювання» ризикових підприємств зареєстровано чотирнадцять правопорушень: дев’яти суб’єктів господарювання імпортерів і п’яти – експортерів, які працювали у Дніпропетровському регіоні.

Загалом, в області підрозділами податкової міліції Дніпропетровської області на початок липня 2015 року розслідується 462 злочини у сфері економіки.

За результатами розслідування 57 кримінальних впроваджень вже направлено до суду, з них 39 – з обвинувальними актами і 18 - для ухвалення рішення про звільнення осіб від кримінальної відповідальності.

Загалом до бюджету направлено більше 35 мільйонів гривень «відшкодування» за вже доведеними фактами протизаконної діяльності у сфері економіки.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196737.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua