До уваги платників податків, які подають звітність в електронному вигляді

15 июл, 12:51

У сучасному світі електронне спілкування стало нормою, відсунувши на другий план паперову бюрократію, черги, непорозуміння у спілкуванні тощо.

Сьогодні можна з різних куточків України надіслати листи, запити, звітність, заяви не відвідуючи територіальні органи ДФС.

Так, у безкоштовному програмному забезпеченні: «Система формування та подання до органів ДПС засобами телекомунікаційного зв’язку податкової звітності, податкових накладних в електронному вигляді», версія 1.31.1 станом на 18.06.2015, додано нові форми.

З метою впровадження нових електронних сервісів, створення комфортних умов для платників податків додано форму:

F/J1490004 – Інформаційне повідомлення.

Також для платників податків, при запровадженні системи  електронного адміністрування податку на додану вартість та відповідно до вимог п. 34, підрозділу 2, розділу ХХ Податкового кодексу України, додано наступні форми:

F/J1301204 – Запит щодо отримання відомостей про стан рахунку в системі електронного адміністрування податку на додану вартість;

F/J1401204 – Витяг з системи електронного адміністрування податку на додану вартість.

Тож шановні платники податків, користуйтесь створеними для Вас електронними сервісами та заощаджуйте свій час при надсиланні листів, запитів, звітності.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196827.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua