Уточнюючий розрахунок до декларації ПДВ, подається як окремий документ, а не додаток

16 июл, 13:38

         ДПІ у Подільському районі Головного управління ДФС у м. Києві інформує, що Державною фіскальною службою листом від 09.06.2015 р. №11999/6/99-99-19-01-01-15 надано роз'яснення щодо подання уточнюючого розрахунку до декларації.

         Порядок внесення змін до податкової звітності визначений статтею 50 Кодексу. Так, відповідно до пункту 50.1 статті 50 Кодексу у разі виявлення помилки, що міститься у раніше поданій платником податків податковій звітності, такий платник податків зобов'язаний надіслати уточнюючий розрахунок до такої звітності в один із способів:

         а) або надіслати уточнюючий розрахунок і сплатити суму недоплати та штраф у розмірі 3 відс. такої суми до подання такого уточнюючого розрахунку;

         б) або відобразити суму недоплати у складі декларації з цього податку, що подається за податковий період, наступний за періодом, у якому виявлено факт заниження податкового зобов'язання, збільшену на суму штрафу у розмірі 5 відс. такої суми, з відповідним збільшенням загальної суми грошового зобов'язання з цього податку.

ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196897.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua