Якісні послуги центру обслуговування платників податків

16 июл, 13:39

         Сьогодні Центром обслуговування платників ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві надається широкий спектр безкоштовних послуг для своїх відвідувачів. Серед них приймання податкової звітності, видача ідентифікаційного номеру, отримання електронного цифрового підпису тощо. Також, для зручності відвідувачів існує система Wi-Fi.

        Основною метою  органів фіскальної служби є  забезпечення ефективної організації  роботи Центрів обслуговування платників  з надання адміністративних та сервісних послуг, підвищення рівня добровільного виконання платниками своїх зобов’язань.

        В окремій кімнаті ЦОПу облаштовано Центр сертифікації ключів.

        З метою  активного залучення учасників оцінювання якості надання послуг у Центрі постійно проводиться електронне анкетування за допомогою розташованої біля місця консультанта-модератора електронної книги та письмове анкетування, до якого залучає також консультант-модератор.

       Також на стендах, в залі очікування розміщено інформацію щодо останніх змін в податковому законодавстві та забезпечено трансляцію актуальної інформації на TV-моніторах.

        З метою інформування платників про зміни в законодавстві в Центрі розповсюджується друкована продукція – листівки, брошури, буклети тощо.

       Громадяни та суб’єкти господарювання завітавши до інспекції, мають змогу проконсультуватись з необхідних питань із кваліфікованими спеціалістами.

        Так, за червень 2015 року загальна кількість послуг, наданих у ЦОП ДПІ у Подільському районі Головного управління ДФС у м. Києві, складає 8526 тисяч, з них:

- адміністративні послуги –  1949 послуг.;

- інформативні (консультативні) послуги – 1750 послуг .;

- прийом вхідної кореспонденції  –  4536 тис.

- видано 291 електронних цифрових підпис.

        З питаннями можна звертатися до консультанта-модератора за телефоном: 462-47-57.

        Час прийому відвідувачів у ЦОП: понеділок, середа, п’ятниця з 9-00 до 18-00, вівторок, четверг  з 9-00 до 20-00, субота з 9-00 до 16-00.

       ЦОП Державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління ДФС у м. Києві працює за адресою: м. Київ, вул.Турівська, 12.

ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196898.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua