Включення до реквізиту «Кількість застрахованих осіб у звітному періоді, яким нараховані виплати» Звіту з ЄСВ працівників, що знаходяться у відпустці по догляду за дитиною або мобілізовані

17 июл, 11:06

До реквізиту «Кількість застрахованих осіб у звітному періоді, яким нараховані виплати» працівників, які перебувають у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, у загальному випадку не включають. Проте можлива ситуація, коли працівниця, яка перебуває в зазначеній відпустці, скористалася своїм правом на працю і в період такої відпустки паралельно трудиться в цього самого роботодавця на умовах неповної зайнятості. У такому разі під час розрахунку показника, що має потрапити в реквізит «Кількість застрахованих осіб у звітному періоді, яким нараховані виплати», таку жінку враховують.

А ось працівників, призваних на військову службу у зв’язку з мобілізацією, на особливий період, яким роботодавець нараховує середню заробітну плату, включають під час розрахунку показника, що записують у зазначений реквізит.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196921.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua