Наша мета надання вчасних та якісних послуг

17 июл, 15:47

Надання адміністративних послуг є одним з найважливіших завдань у взаємовідносинах податкових органів Державної фіскальної служби з платниками податків.

Створення комфортних умов для платників податків сприяє забезпеченню ними повноти та своєчасності сплати до бюджету податків і зборів. У Центрі обслуговування платників ДПІ в Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві громадяни та представники бізнесу можуть отримати  консультаційні та адміністративні послуги: подати звітність,  оформити документи, отримати необхідні довідки та виконати всі процедури з мінімальною витратою часу.

У січні-червні 2015 року Центром обслуговування платників ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві було надано понад 161,1 тис.  послуг, а в тому числі понад 64,8.

У зазначеному періоді видано  3,2 тис. довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

За реєстрацією реєстраторів розрахункових операцій,  книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок до центру обслуговування звернулося  понад 1,6 тис. суб’єктів підприємницької діяльності.

Зареєструватися  платниками єдиного податку виявили бажання понад 200 суб’єктів господарської діяльності - юридичних осіб та близько 1,2 тис. приватних  підприємців. Надано близько 1,5 тис  послуг з реєстрації  книги обліку доходів для приватних підприємців, які застосовують  загальну та спрощену системи оподаткування.

За перше півріччя 2015 року отримано та відпрацьовано понад 22,5 тис. примірників вхідної кореспонденції, прийнято податкової звітності понад 205,1 тис. форм в тому числі  засобами телекомунікаційного зв’язку понад 159,2 тис. 

Платникам податків про отримані доходи видано близько 1,5 тис. довідок.

Акредитованим Центром сертифікації електронних ключів, що знаходиться у приміщенні податкової інспекції, платникам податків видано понад 2,5 тис. ключів електронного цифрового підпису.

Центр обслуговування платників податків ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві прагне, щоб відвідувачі  Центру вчасно отримували якісні послуги.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196957.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua