Потребуєте податкової допомоги - звертайтеся до Центру обслуговування платників

20 июл, 09:02

Платники податків вже звикли до функціонування Центру обслуговування платників ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська, в якому зосереджені всі послуги, необхідні платникам податків: прийом податкової звітності та звітності з ЄСВ, видача довідок, надання консультаційних та інформаційних послуг.

Інформація, розміщена на численних стендах, розташованих в залі центру, допомагає відвідувачам оформити заяви, які подаються до ОДПІ, ознайомитися з новинами податкового законодавства та законодавства відносно ЄСВ, а заповнені бланки звітності з цифровими прикладами допомагають бухгалтерам, фізичним особам-підприємцям та простим громадянам не здійснити помилок під час розрахунку податкових зобов'язань.

Серед послуг, якими є найбіль популярними для платників податків, залишаються послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Також популярними відвідувачі часто запитують послуги з надання витягів з реєстру платників єдиного податку, реєстрації книг обліку розрахункових операцій, реєстрація РРО.

Нагадуємо, Центр обслуговування платників податків знаходиться за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Горького, 22, 3 поверх. Із питаннями можна звертатися за тел374-70-91.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/196975.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua