Кожен бажаючий платник може взяти участь в оцінюванні якості надання послуг у Центрі обслуговування платників ДПІ у Голосіївському районі м. Києва

21 июл, 08:33

Ваша думка для нас важлива.

З метою своєчасного реагування на критичні зауваження та пропозиції платників податків стосовно організації функціонування Центрів обслуговування платників, врегулювання спірних питань при обслуговуванні платників та удосконалення процедури надання адміністративних послуг, фахівцями ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві здійснюється систематичний моніторинг громадської думки шляхом проведення анкетувань.

Анкетування відвідувачів ЦОП проводиться анонімно та на добровільних засадах, встановлені форми анкет пропонуються для заповнення шляхом розміщення бланків на стійках (столах), біля «вікон» прийому відвідувачів в залах ЦОП. Після заповнення анкети, платник залишає її в скриньці для заяв та пропозицій для подальшого опрацювання.

Таким чином, в результаті зворотного зв’язку між платниками та ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві за шість місяців ефективної співпраці, до опрацювання надійшло 207 анкет, в яких було зазначено 2817 позитивних відгуків.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197031.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua