Немає потреби стояти в черзі до інспектора, подавайте звітність в електронному вигляді

21 июл, 11:11

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві запрошує платників податків, які ще не отримали ключі електронного цифрового підпису, завітати до інспекції та отримати можливість подавати податкову  звітність в електронному вигляді, в тому числі з єдиного соціального внеску.

Світовий досвід запровадження електронної податкової звітності показує всі переваги та ефективність даного виду удосконалення адміністрування податків та підвищення ефективності роботи всієї податкової системи.

Серед основних переваг представлення звітності в електронному вигляді варто виділити економію робочого часу та коштів на придбання бланків звітності, оперативне відстеження змін до форм звітності, уникнення втрат часу на черги при поданні звітності тощо.

Для електронного звітування платникам потрібно завантажити відповідне програмне забезпечення та отримати електронний цифровий підпис, який надається  безкоштовно.

Звертатися слід до Центру обслуговування платників ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві, за адресою: м. Київ, вул. Кошиця, 3, телефон для довідок:  596-60-53.

 ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197050.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua