За півроку платники Голосіївського району поповнили бюджет на 1,24 млрд грн. ЄСВ

22 июл, 08:35

Про це під час брифінгу повідомив перший заступник начальника ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві Олег Добровольський.

«За перше півріччя 2015 року платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування було перераховано до бюджету 1,24 млрд гривень», – повідомив перший заступник начальника ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві Олег Добровольський під час зустрічі із журналістами.

Так, за його словами, із зазначеної суми 1,22 млрд грн надійшло від юридичних осіб і майже 20 млн грн сплатили фізичні особи.

Також перший заступник начальника райДПІ відзначив, що надходження єдиного внеску від платників податків, зареєстрованих  у Голосіївському районі, торік становили 1,21  млрд гривень, що на 30 млн грн більше ніж минулого року.

Водночас Олег Ігорович нагадав присутнім, що своєчасна сплата ЄСВ – це стабільне наповнення бюджету і запорука вчасних виплат пенсій та соціальних гарантій громадянам.

Підсумовуючи, заступник зауважив, що  кожен платник Голосіївського району , який перераховує ЄСВ може отримати консультацію щодо сплати податку у Центрі обслуговування платників ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві (м. Київ, вул. Жилянська, 23)

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197098.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua