Надходження в бюджет - справа пріоритетна

24 июл, 11:31

Перший заступник начальника ДПІ у Кіровському районі  м.Дніпропетровська  Ольга Іванівна Тісова  під час брифінгу для районних ЗМІ розповіла про надходження коштів до  державної скарбниці за  поточний рік.
Доповідачка зазначила, що  протягом січня – липня 2015 року до Зведеного бюджету України від платників Кіровського району м.Дніпропетровська надійшло майже 409,9 мільйонів гривень, у тому числі до Місцевого бюджету – понад 203,4 мільйонів гривень, що становить 49,6  % загальної суми надходжень.
Основним джерелом наповнення Місцевого бюджету є податок на доходи фізичних осіб. З метою недопущення втрат бюджету від недоотримання цього податку, працівниками управління доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ у Кіровському районі  м.Дніпропетровська  проводяться перевірки відповідності даних за формою 1-ДФ та розрахунково-платіжних відомостей по виплаті заробітної плати найманим працівникам, організовуються співбесіди з роботодавцями щодо дотримання норм трудового законодавства  та здійснються контрольно-перевірочні роботи.
Перший заступник начальника інспекції навела приклади про проведення фактичних перевірок СГД юридичних та фізичних осіб - підприємців з питань своєчасної сплати до бюджету податку з доходів фізичних осіб.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197238.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua