Операція «Урожай» в дії

24 июл, 11:33

Згідно з вимогами розпорядження ГУ ДФС у Дніпропетровській області від 10.07.2015 № 174-р у липні поточного року на Дніпропетровщині розпочалося проведення операції «Урожай». Вона буде проводитися по з липня по листопад поточного року. Мета цієї операції - виявлення неоформлених найманих працівників, легалізація заробітної плати, перевірка повноти нарахування і сплати земельного податку та орендної плати за землю, упередження схем ухилення від оподаткування суб’єктами господарювання тощо.
Так, у рамках проведення «урожайної» операції фахівцями ГУ ДФС у Дніпропетровській області протягом 2014 року було відпрацьовано 4250 cуб'єктів господарювання, що складає майже 97% від загальної кількості зареєстрованих платників, які здійснюють діяльність у сфері сільського господарства.
За результатами заходів з виявлення «нелегалів»-заробітчан, легалізації доходів громадян та підвищення рівня виплати заробітної плати роботодавці добровільно оформили трудові відносини з 3290 найманими працівниками. Легалізовано доходи у вигляді заробітної плати в сумі майже 9 млн. грн., що вже забезпечило додаткові надходження до бюджету податку на доходи з фізичних осіб в сумі 1 млн. 530 тис. грн., єдиного внеску – 3 млн. 827 тис. грн.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197241.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua