За перше півріччя платники Голосіївського району мобілізували до бюджету більше 65 млн грн гривень військового збору

24 июл, 13:58

Про це під час брифінгу повідомила в.о. начальника ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві - заступник начальника ДПІ у Голосіївському районі  ГУ ДФС у м. Києві Касьянова Любов Василівна.

«За перше півріччя 2015 року  платники, що зареєстровані у ДПІ Голосіївського району  перерахували до бюджету більше 65 млн грн гривень військового збору. Зокрема, за червень  місяць мешканцями району було сплачено близько 11,5 млн гривень», – зазначила начальник Голосіївської інспекції Любов Василівна Касьянова .

Також Любов Василівна акцентувала увагу присутніх на змінах у сплаті військового збору, зокрема, на тому, що 9 липня набув чинності Закон № 548-VIII про внесення зміни до Податкового кодексу щодо особливостей оподаткування військовим збором грошового забезпечення військовослужбовців та інших осіб, які беруть безпосередню участь у АТО, який був прийнятий 18 червня і буде введений в дію через 2 місяці з дня набрання чинності.

 «Усі сплачені кошти направляються на допомогу солдатам, які зараз воюють на сході країни. Тож ми щиро сподіваємося, що кожна перерахована гривня певним чином сприятиме  становленню миру в Україні.» – підсумувала Любов Василівна.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197266.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua