Ні корупції

24 июл, 13:58

Антикорупційні сервіси від ДФС.

ДПІ у Голосіївському районі наголошує платникам, що головною метою державної політики у сфері боротьби з корупцією є створення дієвої системи для її запобігання, викриття корупційних діянь та вчасне притягнення винних до відповідальності.

Досягнення успіху у цьому процесі є передумовою  для формування у суспільстві довіри до влади, зростання економічного потенціалу держави та покращення добробуту громадян України.

З метою недопущення корупційних діянь та інших правопорушень ДФС України запровадила антикорупційний сервіс «Пульс» який працює у вигляді прямої телефонної лінії за номером (044) 284-00-07. За принципом call-back – податківці приймають звернення та повідомляють платникам про результати перевірки та вжиті заходи.

Також відкрито поштову скриньку управління власної безпеки ГУ ДФС у м. Києві «Kiev.habar@ukr.net» на яку можна цілодобово звертатись з інформацією, щодо протиправних дій та зловживань з боку податківців та митників міста Києва.

Дані сервіси покликані подолати корупцію в лавах відомства, ліквідувати перешкоди, що заважають здійснювати підприємницьку діяльність.

Так, ДПІ Голосіївського району прикладає усі зусилля для того, щоб робота з платниками була максимально простою, зрозумілою та прозорою. Така співпраця  гарантує зменшення, а згодом і повне викорінення корупційних правопорушень.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197267.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua