Укрпошта розширює свої можливості

24 июл, 15:24

Очільник Укрпошти Ігор Ткачук, відвідавши Миколаївську, Херсонську та Кіровоградську дирекції підприємства, повідомив працівників про посилення заходів безпеки, означив перспективи розвитку Укрпошти на найближчі роки та призначив директором Херсонської філії Укрпошти – Юрія Горбенка.

Ігор Ткачук очолює Укрпошту півроку. Першочерговими  завданнями керівник вбачає посилення безпеки на підприємстві, попередження та запобігання корупції, модернізацію поштових відділень, автоматизацію виробничого процесу, оптимізацію логістичних і мережевих процесів, реформування системи організації продажів, розвиток інфраструктури, впровадження нових послуг та удосконалення сервісу обслуговування.

«Щоб підприємство розвивалося, керувати потрібно не лише з кабінету, а безпосередньо, спілкуючись з людьми, з колективом, що не робилося роками. Сьогодні усі відділення Укрпошти, мережа яких налічує майже 12 тис. і є найбільшою в Україні серед інших поштових операторів, потребують неабиякої уваги! – зазначає Ігор Ткачук. – Я дав завдання усім дирекціям Укрпошти посилити безпеку на підприємстві, вимагаю від директорів філіалів особисто відвідати всі поштові відділення свого регіону. Поряд з цим ми продовжуємо працювати над підвищенням якості обслуговування наших споживачів, адже це є одним з основних з завдань Укрпошти. В планах – підняти підприємство до належного рівня якості надання послуг якомога швидше».

У Херсонській дирекції Укрпошти Ігор Ткачук представив колективу нового керівника – Юрія Горбенка, який буде працювати над удосконаленням роботи підприємства на Херсонщині, де Укрпошта є важливим державним об’єктом, що забезпечує усіма видами поштових послуг більш як мільйонне населення цієї області.

Для працівників Миколаївської дирекції візит керівника Укрпошти став особливою та знаковою подією, оскільки вперше з 2002 року миколаївські поштовики мали змогу поспілкуватися з першою особою підприємства. На виробничій нараді Ігор Ткачук обговорив з представниками дирекції плани розвитку Укрпошти на найближчі роки.

Завітавши на Кіровоградщину, одним з ключових завдань очільник Укрпошти назвав підготовку до перетворення державного унітарного комерційного підприємства в акціонерне товариство, 100% акцій якого належатимуть державі. Це дасть можливість швидко реагувати на зміни на ринку, активно управляти якістю поштових послуг.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197282.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua