Підприємства, які не мали прибутку або були збитковими минулого року, але у першому кварталі 2015 року отримали прибуток, повинні подати декларацію з податку на прибуток за І півріччя

27 июл, 13:44

Відповідно до Закону України від 28.12.2014р. № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» змінено положення Податкового кодексу України в частині справляння податку на прибуток.

Відповідно до змін платник податку, який за підсумками минулого звітного (податкового) року не отримав прибутку або мав збитки і тому податкові зобов’язання не нараховував і не мав базового показника для визначення авансових внесків у наступному році, а в поточному році за підсумками першого кварталу отримав прибуток, повинен подати податкову декларацію за перше півріччя, три квартали звітного (податкового) року та за звітний (податковий) рік.

Податкова декларація з податку на прибуток подається для здійснення нарахування та сплати податкових зобов’язань платником податків відповідно до вимог ст. 46 Податкового кодексу України.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197333.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua