До послуг платників – ЦОП ДПІ у Шевченківському районі столиці

28 июл, 13:51

Одним із головних напрямків у роботі органів державної фіскальної служби є забезпечення ефективної організації роботи Центрів обслуговування платників  з надання адміністративних та сервісних послуг, підвищення рівня добровільного виконання платниками своїх зобов’язань.

Так, протягом I півріччя 2015 року в Центрі обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві фахівцями ДПІ надано понад  430 тисяч різноманітних послуг, в тому числі адміністративних – 365 тисяч. Крім того, за 6 місяців 2015 року працівниками ЦОПу надано 6916 консультаційних послуг та видано  2293 електронних цифрових підписи.

За результатами проведеного опитування, шляхом вивчення інформації у анкетах, що надійшли до скриньки заяв і пропозицій  переважна більшість відвідувачів позитивно оцінює рівень обслуговування у Центрі. У книзі відгуків та побажань платники висловили вдячність співробітникам ЦОПу за високий професіоналізм та якісні послуги.

Нагадуємо, що в Центрі обслуговування платників оформлено інформаційні та тематичні стенди з необхідною інформацією, для зручності платників забезпечено доступ до мережі Інтернет та обладнані місця для заповнення звітності та очікування.

Тож чекаємо на Ваш візит!

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197384.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua