У разі відсутності можливості звітувати «електронкою» - працівники ДПІ нададуть необхідну технічну допомогу

28 июл, 13:55

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві інформує, що платники податків, у яких відсутні технічні можливості для подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку, мають змогу отримати у Центрі обслуговування усю необхідну технічну та консультаційну допомогу з приводу подання звітності в електронному вигляді. Зокрема, працівники управління реєстрації платників та електронних сервісів нададуть Вам допомогу щодо:

- формування та відправлення  договорів і податкової звітності  засобами телекомунікаційного зв’язку в приміщенні ЦОП;

-   формування податкової  звітності для подання даних  звітів засобами  телекомунікаційного  зв’язку;

-    встановлення програмного  забезпечення, необхідного для створення  та подання звітності  засобами  телекомунікаційного зв’язку (у разі звернення за допомогою), на персональні комп’ютери платників податків;

-    проведення тренінгів  по встановленню програмного  забезпечення та подання податкової  звітності засобами E-mail;

  Так, за перше півріччя поточного року працівниками ДПІ прийнято  та зареєстровано до ІС «Податковий Блок» понад 420 040 звітів, з яких 108072 звітних документів на паперових або магнітних носіях. Звертаємо Вашу увагу, що 74,3 % платників податків вже надають податкову звітність засобами телекомунікаційного зв’язку, тож не зволікайте та приєднуйтеся до прогресивних технологій і Ви!

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197388.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua