Кількість зареєстрованих платників ПДВ зростає

28 июл, 13:57

На сьогодні, працівниками ДПІ реєстраційні заяви за формою 1-ПДВ розглядаються протягом 3-х робочих днів згідно діючого законодавства (без перевищення триденного терміну).

Так, у першому півріччі 2015 року, в ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві зареєстровано платниками ПДВ 11577 платників  податків, з них:

11414 – юридичних осіб,

163 – фізичних осіб-підприємців.

Протягом червня поточного року зареєстровано 173 платника податку на додану вартість та надано 1700 витягів з реєстру платників ПДВ (за запитами).

Також нагадуємо про функціонування банеру "Електронне адміністрування ПДВ" на головних сторінках офіційного веб-порталу Державної фіскальної служби України (sfs.gov.ua) та суб-сайті ГУ ДФС у м. Києві (kyiv.sfs.gov.ua), в якому розміщено актуальні питання-відповіді, перелік електронних сервісів та форматів для отримання інформації з системи електронного адміністрування ПДВ, роз`яснення щодо особливостей реєстрації податкових накладних та складання податкової звітності, тощо. Окрім того, платники Шевченківського району столиці можуть отримати консультації щодо адміністрування ПДВ та інших питань в Центрі обслуговування платників за адресою: пров. Політехнічний, 5 А або за телефоном 238-92-54.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197391.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua