Станьте студентом Національного університету ДПС України

29 июл, 08:33

Запрошуємо до вступу.

Національний університет державної податкової служби запрошує на навчання абітурієнтів, які цікавляться професіями, пов’язаними з фінансами, оподаткуванням, бухгалтерським обліком та юриспруденцією.

Цей вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, здійснює підготовку бакалаврів, спеціалістів, магістрів. В університеті налагоджено конструктивні наукові зв’язки з рядом міжнародних організацій, навчальних і наукових установ Франції, Іспанії, Польщі, США, Німеччини, Росії, Хорватії, Словаччини, Чехії, Південної Кореї та інших країн. Викладачі університету беруть участь у педагогічному експерименті з впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу. У виші діє координаційна рада, у функції якої входить супроводження й узагальнення результатів реалізації положень Болонської декларації.

Також в університеті створена потужна матеріально-технічна база, яка включає сучасні навчальні корпуси. Лекційні аудиторії оснащені сучасними технічними засобами навчання. Окрім того, функціонують гуртожитки, спортивний комплекс з тренажерними залами, їдальні, молодіжні кафе, медичний центр, житловий комплекс для працівників та викладачів.

У 7-ми навчально-наукових інститутах  – обліку, аналізу та аудиту, фінансів, банківської справи, економіки, оподаткування та митної справи, права, інформаційних технологій та менеджменту, гуманітарних наук, спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації,  факультеті підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції  – навчаються понад 7 тисяч юнаків та дівчат.
Також у структурі університету функціонує кафедра військової підготовки.

Станьте студентом Національного університету державної податкової служби і ви  отримайте не тільки якісну освіту, а й  відчуйте себе учасником стрімких та цікавих подій.

Приймальна комісія університету

Адреса: 08201, м. Ірпінь, вул. Садова, 53, 1-й поверх, кімната 103

Телефони: (04597)-6-03-53, (04597)-5-65-95

Електронна пошта: pr_com@asta.edu.ua

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197424.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua