Податковий компроміс дніпропетровських платників з державою додав бюджету 132 млн. грн. податків

31 июл, 10:54

З початку 2015 року держава запропонувала бізнесу податковий компроміс – сплатити до держбюджету 5 відсотків від раніше занижених податкових зобов’язань з ПДВ і податку на прибуток підприємств.

За період дії податкового компромісу, з січня по 17 квітня поточного року, вказаною процедурою скористалися 1162 суб'єкта господарювання Дніпропетровщини. За результатами досягнення податкового компромісу платники регіону спрямували до бюджету 132 млн. грн.

Проте, 3651 платник, які мали взаємовідносини з ризиковими контрагентами, в ланцюгу постачання яких, згідно  інформаційних баз даних ДФС є факти маніпулювання податковою звітністю, не скористалися процедурою податкового компромісу.

З метою недопущення втрат бюджету, у травні – липні цього року робота фіскальних органів Дніпропетровської області була спрямована на відпрацювання суб'єктів господарювання, які допустили заниження податкових зобов’язань з податку на прибуток і ПДВ та не скористались процедурою податкового компромісу. Так, на сьогодні проведеними контрольно – перевірочними заходами охоплено схемний кредит на суму 277 млн. грн.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197543.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua