До уваги громадян – власників земельних ділянок

31 июл, 13:50

     Західно-Донбаська ОДПІ ГУ ДФС  у Дніпропетровській області нагадує громадянам – власникам земельних ділянок, що відповідно до норм Податкового Кодексу України  нарахування фізичним  особам сум земельного податку проводиться фіскальними органами, які видають платникові до 1 липня поточного року документ на сплату податку.

     Сплачується земельний податок протягом 60 днів з дня вручення документу. У 2015 році граничний строк сплати зобов'язання, вказаного у квитанції - 28 серпня.

     Податковим кодексом також визначено, що від сплати земельного податку звільняються: інваліди першої і другої групи; пенсіонери (за віком); ветерани війни та особи, на яких поширюється дія Закону України ”Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”; фізичні особи, визнані законом особами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; особи, які виховують трьох і більше дітей віком до 18 років.

     Для отримання пільги по сплаті земельного податку полтавці повинні звернутися до податкової інспекції за адресою м. Павлоград вул.Верстатобудівників, 14а каб. 414 та пред'явити оригінал документу, що підтверджує пільгу.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197579.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua