Податкова міліція виявила оборудки з імпортними операціями на суму понад 177 млн. грн.

31 июл, 13:52

Працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області у ході проведення оперативно-слідчих заходів за кримінальним провадженням викрито групу осіб, які у період з 2013 по 2015 рік надавали незаконні послуги підприємствам реального сектору економіки із заниження митної вартості товарів, які ввозились в Україну з Пакистану, Кореї, Польщі та Туреччини.

У подальшому імпортовані товари реалізувались фактичним покупцям за готівкові кошти, без відображення цих операцій у бухгалтерському та податковому обліку. За вказаний період було здійснено імпорт товарів на суму понад 177 млн. гривень.

Співробітниками податкової міліції проведено 11 санкціонованих обшуків в офісних приміщеннях та за місцями проживання фігурантів.

Під час обшуків  виявлено та вилучено понад 5 тис. доларів США та 10 злитків золота вагою по 100 грамів на суму понад 852 тис. гривень.

Крім того, знайдено комп’ютерну техніку, бухгалтерську та податкову документацію підконтрольних брокерських фірм, чорнові записи про здійсненні зовнішньоекономічні операції, скановані оригінали інвойсів і супровідних документів, бланки із печатками нерезидентів, зареєстрованих в офшорних зонах, документи щодо фактичного придбання товарів у виробників-нерезидентів.

Тривають слідчі дії по встановленню кола осіб, причетних до скоєння зазначеного кримінального правопорушення.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197583.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua