Робота Центру обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві за I півріччя 2015р.

31 июл, 15:46

Головним завданням Центру обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві є забезпечення комфортних умов платникам при отриманні адміністративних послуг та наданні якісної податкової допомоги.
За січень – червень місяці 2015 року в Центрі обслуговування відвідувачам надано більше 370 тис. послуг, з них: адміністративних послуг – 311,9 тис.(зокрема отримано тільки вхідної кореспонденції – 59,6 тис.) та інформаційно-консультаційних послуг – 48,2 тис.
Платникам податків надано усних консультацій, з наступних напрямків:
- податкового законодавства – 31 011;
- організації та провадження підприємницької діяльності – 965;
- ЄСВ – 7 035;
- програмного забезпечення електронної звітності – 9 240.
З метою активного залучення учасників оцінювання якості надання послуг у Центрі постійно проводиться електронне анкетування за допомогою розташованої біля місця консультанта-модератора електронної книги. За січень - червень заповнено 409 анкет.
В усіх залах Центру, для зручності відвідувачів, розміщена тематична друкована продукція, оформлено інформаційні та тематичні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань оподаткування.
Також у Центрі обслуговування платників здійснюється трансляція актуальної інформації на швидкоплинному рядку та TV-моніторах.
Громадяни та суб’єкти господарювання можуть безкоштовно та швидко отримати електронні ключі в Центрі сертифікації ключів, що знаходиться безпосередньо в ЦОП.
За січень – червень 2015р. до оформлення договорів на здачу звітів в електронному вигляді залучено 2050 платників.
Варто відмітити, що у приміщенні ЦОП 3 комп’ютери підключені до мережі Інтернет з завантаженим необхідним програмним забезпеченням, яке дозволяє здійснити повний цикл підготовки та відправки до ДПІ звітності. Організовувалось проведення тренінгів з платниками.
Кожен мешканець району не залишається без уваги та має можливість отримати необхідну інформацію за допомогою кваліфікованих фахівців.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197594.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua