Банк «Аваль» знизив процентні ставки по кредитах на купівлю нерухомості

01 ноя, 15:55

Банк «Аваль» знизив процентні ставки по кредитах приватним особам у рамках програми «Житло в кредит», повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу АППБ «Аваль».

Як повідомили у департаменті, ставки за кредитами в гривнях знижено на 0,5-2,0 проц. залежно від терміну та схеми кредитування, в доларах США — на 1,5-2,5 проц., в євро — на 0,5-1,0 проц.
 
Таким чином кредити населенню на купівлю житла на первинному і на вторинному ринках за стандартною схемою кредитування, коли клієнт платить лише відсотки за користування кредитними коштами без стягування банком будь-яких додаткових комісій, надаються у гривні за ставкою від 18,5 проц. річних, у доларах США та євро — від 12,5 проц.
 
У межах альтернативної схеми — за нижчими процентними ставками за умови сплати одноразової комісії при оформленні позики — кредити на купівлю нерухомості банк «Аваль» відтепер надає за ставкою від 16,5 проц. у національній валюті та від 10,5 проц. — в іноземній. Розмір одноразової комісії при цьому залишився без змін — від 3 проц. у будь-якій із валют кредитування.
 
Отримати кредит за програмою «Приватне будівництво» у банку «Аваль» приватні особи можуть за процентною ставкою у гривні від 18,5 проц., в доларах США та євро — від 12,5 проц. При цьому банк не стягує жодних додаткових комісій за користування кредитними коштами.
 
Банк «Аваль» надає кредити населенню на купівлю житла на первинному й вторинному ринках, а також та на будівництво власного житла за програмою «Приватне будівництво» строком до 20 років у гривнях, доларах США та євро.

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/1976.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua