Затверджено книги обліку доходів для платників єдиного податку

05 авг, 08:49

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві повідомляє, що Мінфін наказом від 19.06.2015 N 579 "Про затвердження форм книги обліку доходів і книги обліку доходів і витрат та порядків їх ведення" затвердив:

- форму книги обліку доходів (для платників єдиного податку першої, другої та третьої груп, які не є платниками податку на додану вартість) та Порядок її ведення;

- форму книги обліку доходів і витрат (для платників єдиного податку третьої групи, які є платниками податку на додану вартість) та Порядок її ведення.

Книги обліку доходів (для платників єдиного податку першої і другої груп та платників єдиного податку третьої групи, які не є платниками податку на додану вартість) та книги обліку доходів і витрат (для платників єдиного податку третьої групи, які є платниками податку на додану вартість), зареєстровані до набрання чинності цим наказом, діють до їх закінчення.

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 07.07.15 за № 800/27245 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування (опубліковано в Офіційному віснику України №57 від 28.07.2015).

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197699.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua