Не гайте часу на відвідування органів ДФС - працюйте дистанційно

05 авг, 15:31

ДПІ у Солом’янському районі  ГУ ДФС у м. Києві звертає увагу платників на те, що ДФС України впроваджено чимало електронних сервісів. Це новий формат відносин з платниками, завдяки якому скорочується час на оформлення та подання звітності до органів фіскальної служби, знижуються корупційні ризики завдяки уникненню безпосереднього спілкування з працівниками контролюючих органів. Для подання звітності в електронному вигляді, необхідно лише отримати ключ цифрового підпису.

До переваг електронного цифрового підпису відноситься всебічна економія ресурсів та удосконалення бізнес-процесів на підприємстві. Ведення електронного документообігу на підприємстві істотно зменшує обсяги паперової бухгалтерської документації, економить час співробітників і витрати підприємства, пов'язані з укладанням договорів, оформленням платіжних документів, та їх пересиланням. Документи можуть бути підписані за допомогою електронного цифрового підпису та передані за призначенням протягом декількох секунд. Також, до переваг відноситься простота і зручність використання електронного ключа, навіть людиною з початковими навичками володіння персональним комп'ютером.

Для отримання безкоштовного електронного ключа платникам Солом’янського району потрібно звернутись в Акредитований центр сертифікації ключів, який знаходиться за адресою: вул. Смілянська 6, каб. 14 (первий поверх) тел. (044) 245-91-52.

Звертаємо увагу, що звітність з єдиного внеску також можливо подавати в електронному вигляді, для цього необхідно отримати в органах ДФС електронний цифровий підпис та завантажити відповідне програмне забезпечення.

ДПІ у Солом’янському районі  ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197760.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua