За приховування доходу і несплату ПДФО киянка оштрафована на понад півмільйона гривень

07 авг, 15:03

Встановлено, що мешканка Києва  не задекларувала отриманий у 2014 році дохід та не сплатила відповідні до нього податки. Правопорушницю виявили податківці Голосіївського району ГУ ДФС у м. Києві.

У ході перевірки відомостей з центральної бази даних Державного реєстру фізичних осіб фахівці ДПІ у Голосіївському районі з’ясували, що у минулому році ­­­48-річна мешканка Києва отримала більше 3,27 млн грн додаткового блага, щодо анульованого боргу від одного зі столичних банків.

Вочевидь, зарозуміла жінка вирішила діяти всупереч чинному законодавству,  і не задекларувала отриману суму, та, відповідно, не сплатила до бюджету належні податки.

У результаті такого зухвальства було приховано дохід, який підлягає оподаткуванню ПДФО у сумі  більше ніж 12 тис грн за ставкою 15% та у сумі 3,26 млн грн за ставкою 17%.

За висновками проведеної ревізії лукавій жительці столиці було донараховано більше ніж півмільйона гривень несплаченого ПДФО. Визначена сума податкового зобов’язання сплачена до бюджету у повному обсязі.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/197857.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua